Контакт

Доколку имате прашања во врска со некој од нашите производи или сакате да дознаете повеќе информации за нас или нашиот бизнис, едноставно потполнете ја контакт формата подолу или контактирајте не на нашиот телефон. Ние сме тука за да Ви помогнеме.


* Име:

* Е-маил:

Компанија:

* Порака:

 
captcha
* Безбедносен код:

 


ТРИТЕКС ТРЕЈД

ул. Трајко Николоски бр. 5
7500, Прилеп
Р.Македонија
тел. +389 48 413 929
факс. +389 48 401 512
contact@triteks.com