Новости


Тритекс Трејд Доо партнер на Ракометниот Камп “Кирил Лазаров 7”

Тритекс Трејд Доо како компанија-водечки бренд  за долна облека во Македонија, со огромно задов...

Прочитај повеќе.

Бебешки мафини - оригинална идеја за сите мајки

Креативен и симпатичен начин, како да создадете мафини од омилените бебешки парчиња на Вашите малеч...

Прочитај повеќе.

Наградна игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

TRITEKS UNDERWEAR и ова ЛЕТО е со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и...

Прочитај повеќе.

Тритекс со нова специјализирана продавница во Skopje City Mall

Со цел да бидеме поблиску до своите своите купувачи, од денес 09.07.2014 (среда) ги отворивме в...

Прочитај повеќе.

НАСКОРО!!! Тритекс со нова специјализирана продавница во Skopje City Mall

Тритекс не престанува да ги изненадува своите потрошувачи. Затоа за нив спремивме уште една интересн...

Прочитај повеќе.

”Тритекс” е избрана за една од најуспешните за 2013 година

5-та Манифестација "Избор на бизнис на годината" во организација на Зенит во соработка со Регионална...

Прочитај повеќе.

Тритекс со нов продажен салон во ТЦ РАМСТОР

Oд 03.05.2014 (среда) започна со работа новиот продажен салон на Тритекс во трговскиот центар &bdquo...

Прочитај повеќе.