Тритекс со нова специјализирана продавница во Skopje City Mall


Со цел да бидеме поблиску до своите своите купувачи, од денес 09.07.2014 (среда) ги отворивме вратите на нашата нова специјализирана продавница Triteks Underwear со локација во Skopje City Mall . Овде потрошувачите ќе можат да ја пронајдат широката палета на долна облека за целото семејство.

 

Продавницата се наоѓа на вториот кат во продажниот центар Skopje City Mall и воодушевува со својот свеж и модерен изглед. Во продавницата ќе се чувствувате како дома, а при изборот на идеалната долна облека ви стои на располагање продажниот персонал.
Памучна машка, женска, детска и бебешка долна облека изработена од високо квалитетни материјали, маскимално удобна со внимателно одбран дизајн, достапна за куповната способност на просечниот македонец.

Ве очекуваме!