Наградна игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!


TRITEKS UNDERWEAR и ова ЛЕТО е со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ! 
 

Се што треба да направите е:

• Да кликнете Like на нашата facebook страна, доколку не сте го направиле тоа;

•Да ја споделите сликата public/јавно.

Тројца од Вас одбрани по случаен избор ќе бидат наградени со вредносен ваучер од 1000 денари. Наградната играта ќе трае до 07.07.2017- 12:00 часот, а името на среќните добитници ќе биде објавено на 08.07.2017. СРЕЌНО!