Тритекс со нов продажен салон во ТЦ РАМСТОР


Oд 03.05.2014 (среда) започна со работа новиот продажен салон на Тритекс во трговскиот центар „Рамстор“ во Скопје. Во специјализираната продавница ќе се продава памучна машка, женска, детска и бебешка долна облека произведена во фабирката во Прилеп. Производите на Тритекс преку големопродажба се пласираат низ цела Македонија, и истите и понатаму ќе бидат достапни во неколкуте трговски ланци за конфекција и бутици, кадешто можеа да се најдат и досега. Долна облека, исклучиво памучна каква што и треба да биде, максимално удобна, со внимателно одбран дизајн и докажан квалитет ќе биде достапна и за куповната способност на просечниот македонец. 

Ве очекуваме !