Како да купам?


Процесот на купување во нашата онлајн продавница вклучува вкупно 5 чекори.
1. Првиот чекор е да го изберете саканиот производ во соодветната големина и количина и со кликнување на полето “додади во кошничка“ да го додадете во вашата кошничка.
2. Во вториот чекор откако саканиот производ е додаден во вашата кошничка, можете да кликнете на полето “ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ“, доколку сакате да купите и други производи.
3.  Во третиот чекор, откако ќе бидете сигурни за вашиот избор на производ потребно е да го изберете полето “НАПЛАТА“.

4. Четвртиот чекор кој треба да го направите е да ги внесите податоците кои се неопходни за да се оствари нарачката, односно задолжителните полиња. Во овој чекор неопходно е да се согласите со нашата политика на приватност односно да ја прифатете.
5. И при последниот чекор имате опција, да сите податоци (на пример, име, адреса, итн.) ги проверете повторно и да корегирате некој дел доколку тоа е потребно. Во завршниот дел за да можете да ја исполнете вашата цел за купување, се што треба да направите е да ги прифатите нашите услови и да кликнете на полето “НАРАЧКА“.