Нова колекција

Нови модели на пижами, ноќници и долна облека од колекцијата  SPORTIVE пристигнаa во нашите продажни места!

Нашата нова колекција

Есента е кралица на боите и модните додатоци. Токму затоа, нашата нова колекција изобилува со прекрасни модели кои се удобни и изгледаат тренди. Овие квалитетни памучни парчиња одлично го надополнуваат детскиот плакар, па затоа веруваме дека во нив ќе ги пронајдете новите сезонски фаворити.

За Нас

ТРИТЕКС ТРЕЈД ДОО се занимава со производство на долна облека и тоа машка, женска, детска и бебешка, наменета за домашен и странски пазар. Tritex Underwear е водечки бренд за долна облека во Македонија, чија успешна приказна започнува од крајот на 1994 година. Производите кои ги произведува фирмата преку големопродажба се пласираат низ цела Македонија. Брендот Тритекс е синоним за онаа таргет група на потрошувачи која преферира квалитет. Седиштето на Тритекс Трејд се наоѓа во Прилеп на ул. Трајко Николоски бр. 5.

Колекции

Колекција Sportive

Нови модели на пижами, ноќници и долна облека од колекцијата SPORTIVE пристигнаa во нашите продажни места

Tritex lingerie

Уште една нова колекција за дамите ❤
Сензуални парчиња од чипка и свила, во кои ќе се чувствувате удобно и заводливо.

Колекција Undress

UNDRESS – бидејќи удобноста и квалитетот заслужуваат место во гардеробата на секој маж.