бебешко боди


бебешки боди

Шифра: 0450

Повеќе информации

260,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Бебешко атлет боди. Бебешки производ од актуелната колекцијата SO BABY , со кој е овозможено лесно облекување со дрихерите кои се поставени на долниот дел. Истото е изработено од високо квалитетен материјал.


Состав: 100% памук
Квалитет: фајнрип

Oдржување: