детска женска маица


маици за девојчиња

Шифра: 3005

Повеќе информации

220,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детска женска маица - танка прерамка . Изработена од 100% памук

Состав: 100% памук
Квалитет: фајнрип
Одржување: