детски женски слип


слип за девојчиња

Шифра: 3007

Повеќе информации

200,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детски женски слип . Изработен од 100% памук.

Состав: 100% памук.
Квалитет: фајнрип

Одржување: