детски машки боксерки


боксерки за момчиња

Шифра: 3800

Повеќе информации

ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Нема залихаДетали за производот

Детски машки боксерки. Производ изработен со принт на предната страна, дел од колекцијата SO YOUNG кој совршено се вклопува на детското тело и овозможува пријатност при носење.
Состав: 100% памук.

Одржување: