детско женско боди


боди за девојчиња

Шифра: 4844

Повеќе информации

360,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детско женско боди - широка прерамка. Висококвалитетен производ од теен колекцијата SO TRENDY, со модерен дизајн и уникатни апликација, кој ја отсликува грижата на Тритекс кон младите дами. изработено од меки материјали. Се закопчува со помош на копци.

Состав: 95% памук и 5% еластан
Квалитет: сингел
Одржување: