бебешки боди


бебешки боди

Шифра: 0466

Повеќе информации

250,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Бебешко боди - танка прерамка. Практичен производ од актуелната колекција SO BABY, идеален за во топлите летни денови, изработен од најквалитетните материјали и модерен принт. Истото поседува флексибилност при облекување со дрихерите кои се поставени на долниот дел.

Состав: 100% памук 
Одржување: