бебешки капи


бебешки капи

Шифра: 0020

Повеќе информации

190,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Бебешко капче. Нов бебешки производ од актуелната колекција SO BABY. Изработено од 100% памук.


Состав: 100% памук

Квалитет: фајнрип


Oдржување: