бебешки боди


бебешки боди

Шифра: 0731

Повеќе информации

390,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Бебешко боди со преклоп. Производ од актуелната колекција SO BABY, со преклоп кој е практичен и овозможува лесно облекување, благодарение на дрихерите кои се поставени на долниот и страничниот дел.

Изработено од висококвалитетни и внимателно избрани материјали.


Состав: 100% памук

Квалитет: фајнрип

Одржување: